www.simonfaber.eu

Het was bitter, bitter koud de afgelopen week. Wellicht is u dit ontgaan, maar het vroor in Nederland ! En heren van het Kast:Gebeuren, ik ben zwak geweest ! Bijzonder zwak, zelfs. Ik heb de kou aangegrepen als excuus om NIET te gaan lopen. Achteraf schaam ik mij dood, maar ik merk nu wel dat biechten helpt. Om toch dan maar wat aan sport te gaan doen, besloot ik woensdag om, in het plaatselijke zwembad, baantjes te gaan zwemmen. Wel, mijne heren, dit was wat mij betreft een eenmalige actie. Wat is dat saai ! En buiten dat ook stront vervelend. Bovendien moet je constant middelbare dames, die uiteraard naast elkaar moeten zwemmen, vanwege de sociale babbel, zien te ontwijken. Dus in plaats dat je het zwembad in een rechte lijn kan overzwemmen, is de koers die je moet varen een vrij grillige. Een baantje zwemmen beslaat op deze wijze al gauw drie baantjes (sommige middelbare vrouwen zijn namelijk nogal breed). Na verder de werkweek zonder kleerscheuren te zijn doorgekomen, brak ook weer uiteindelijk het weekend aan.
Zaterdag moest Marjolein werken. Dit betekende vervolgens dat ik met mijn kinderen ter judo moest tijgen. Dit maal was de stad Wijk bij Duurstede het bedevaartsoord. Ondanks waarschuwingen die ik aan alle kanten mocht ontvangen, was het godlof niet glad. Dat dit zeer plaatselijk was bleek uit het feit dat het in Amersfoort wel spiegelglad was, want Marjolein had toch behoorlijk moeite gehad om de auto tot stilstand te krijgen op de plek die zij had uitgekozen.
Zondag vierden wij het feit dat mijn vader zaterdag jarig was geweest. Omdat mijn moeder nog niets mag tillen en dergelijke (zij herstelt nog van een galsteen operatie), hadden wij ons huis ter beschikking gesteld voor het borrelen. Des avonds nog met het gezin van mijn zusje, mijn ouders en mijn eigen gezin naar de Tex Mex geweest. Daar de nodige Coronaatjes genuttigd, vrouwlief bestuurde gelukkig de voiture, en deze weggespoeld met een Ierse koffie. Ook het eten was wederom een aanrader. In dit kader wil ik dan ook graag de Kast:Kreet aanheffen: LEKKUUUURRRHHHH ! Na die tijd even lekker uitbuiken te huize Faber en daarna weer ter bedde gegaan. Ik denk dat ik weer een drukke week tegemoet ga, maar ik zal me groot houden.