www.simonfaber.eu

Het rommelt bij mijn geachte opdrachtgever. Dat heeft u wellicht ook kunnen opmaken uit mijn vorige twee bijdragen. Eerst opzeggen, dan weer verlengen. Het gaat niet geheel soepel. En de afgelopen week nog een gesprek gehad met wat projectleiders hier, en het laatste nieuws is nu dat er waarschijnlijk geen budget is volgend jaar, en dat de boel maar in de cool:kast gezet kan worden. Eerlijk gezegd ben ik nu in een stadium dat me dat helemaal geen bal meer kan schelen. Wellicht ben ik al murw. In ieder geval heb ik nu de instelling dat ik het wel zie gebeuren. Vrijdag nog een dagje doorgebracht bij mijn eigen werkgever in het Utrechtse stadje U. En dat was de werkweek weer in het kort.

Ook heb ik in een vorige bijdrage al melding gemaakt dat onze kat een bijzondere interesse aan de dag legde voor het fenomeen kerstboom. Ik kan u ook melden dat deze interesse absoluut niet is verminderd. Als we erbij zijn weet ze ook dat ze niet aan de boom mag komen. Maar er komt ook een tijd dat wij moeten slapen, en dat is dan ook het moment dat zij haar slag gaat slaan. We hebben al een paar nachten gehoord dat mevrouw met kerstballen aan het spelen was, en we de volgende dag dus kapotte kerstballen op de vloer aantroffen. Ook haalt ze de slingers uit de boom. Ik kwam 's morgens al een keer een slinger uit de kerstboom tegen in de keuken. Als je haar daar bestraffend op aanspreekt schiet ze wel schuldbewust weg achter de bank, maar ik vrees dat ze gewoon een ondeugende inborst heeft en dat dit alleen maar indruk op haar maakt zolang we ook daadwerkelijk in de kamer aanwezig zijn. Toch is ze wel grappig.

Zaterdag was mijn vader jarig. Hij is die dag alweer 82 geworden. Dus het gezin van mijn zusje en mijn eigen stam kwamen hun opwachting maken bij mijn ouders. Eerst even een middagje indrinken, en daarna met zijn allen gaan uit eten in Hoevelaken. Het was gezellig en ook LEKKKUUUURRRHHHH. De zondag niet zoveel gedaan. Wat lopen spelen met de kompjoeter en dat was het alweer.