www.simonfaber.eu

De afgelopen week weer aan het werk gegaan. Dus op naar Antwerpen. Daar begon ook alles al in een kerststemming te komen. Toen ik op donderdag ging uitchecken bij mijn hotel, werd mij tot mijn spijt medegedeeld dat men het hotel ging sluiten per 1 januari. Dus moet ik op zoek naar een ander hotel wat in de buurt van mijn werkplek is.

Het weekend dan maar. Zaterdag nog naar mijn moeder gegaan. Er zijn nog een aantal zaken die administratief afgehandeld moeten worden na het overlijden van mijn vader. Je staat er eigenlijk niet bij stil, maar er zijn toch wel een hoop instanties die ingelicht moeten worden. De bank, verzekeringen, abonnementen het gaat maar door. En dan wordt er al een aantal instanties automatisch op de hoogte gebracht. Zoals pensioenfonds, belastingdienst. Dus zaterdagochtend bij mijn moeder doorgebracht.

Verder had ik echt nog wel het idee om op zondag lekker op de motor weg te gaan. Maar het was mij te slecht weer. Tenminste in dat deel van Nederland waar ik woon. Dus zondag thuis doorgebracht.

Rest mij niets anders dan nu de lezers van dit blog allemaal een fijne kerst toe te wensen. En ook alvast een goed uiteinde van het jaar.

En zoals altijd……  Ik hoop dat jullie met evenveel vingers het nieuwe jaar weer beginnen.