www.simonfaber.eu

Afgelopen dinsdag ben ik nog uit geweest met de afdeling waar ik bij aanwezig ben. Dit naar aanleiding van het in productie nemen van een nieuwe release van een software pakket. Ach, ik grijp gewoon ieder excuus aan om eens lekker te gaan happen. Nederland staat eigenlijk toch wel bol van allerlei leuke en pittoreske plaatskes. Wij gingen namelijk naar Hattem. Welgelegen aan de IJssel, onder de rook van Zwolle, maar nog wel Gelderland. Een leuk plaatstje waar de geschiedenis nog uit de stadsmuren en pandjes dampt. Eerst zijn we nog naar een bakkerij museum geweest, alwaar we zelf brood konden bakken. Daarna was het smakelijk eten in een restaurant. Om hier even een culinaire recensie neer te zetten.... LEKKUUUUURRRRHHHH ! Uiteraard, zou ik bijna durven zeggen. Verder was het natuurlijk behoorlijk druk hier op den zaak. En onrustig. PinkRoccade zit nog steeds te reorganiseren, weliswaar nu bij een zuster maatschappij, maar het maakt de boel toch wat onrustig. Woensdag kreeg ik namelijk nog een paar nieuwe kamergenoten van een zustermaatschappij, die voor een conversie traject waren ingehuurd, en donderdag waren deze mensen weggereorganiseerd ! Niet echt leuk, dus.
Toch wil ik nog twee Kast:Genoten van harte feliciteren met hun nieuwe werkgever. Proficiat Kast:Bert en Kast:Theo ! Alhoewel de laatste niet hier zelf voor gekozen heeft.
Van het weekend kan ik weinig zeggen, behalve dat het vijf dagen te kort is. Ik had eigenlijk nog mijn schoorsteen moeten vegen, maar wist een paar keur een aardige smoes voor mezelf te verzinnen om het maar niet hoeven te doen. Ik heb werkelijk geen reet uitgevoerd van het weekend, en ik kan u vertellen dat is best lekker !